Skip to main content

Tullebølle VVS & Blik ApS

Du eller din virksomhed er i sikre hænder, når du vælger Tullebølle VVS & Blik ApS til at løse din næste opgave. De har mere end 70 års erfaring indenfor alle typer af VVS-opgaver, kloak- og blikarbejde.

Annoncørbetalt Indhold

Tullebølle VVS & Blik ApS er din lokale specialist på Langeland, der udfører alle former for VVS-, blik- og kloakarbejde. De har eksisteret i mere end 70 år, hvor de har serviceret både private kunder og virksomheder. Firmaet er familiedrevet, og det er nu tredje generation, der ejer og driver virksomheden i Tullebølle på Langeland.

Rådgivning og professionalisme 

Du kan føle dig tryg, når du lader de dygtige svende og lærlinge fra Tullebølle VVS & Blik ApS vejlede dig i og udføre al slags VVS- og blikarbejde, kloak- og entreprenørarbejde og energiløsninger. De er parate til at hjælpe dig med at finde den mest energioptimerende løsning for netop din husstand. At vælge den korrekte løsning har stor betydning for din varmeregning.

Derudover kan de naturligvis også udføre traditionelle installationer og reparationer i badeværelser og køkkener.  Faktisk er der ikke den opagve indenfor VVS- og blikkenslagerarbejde, de ikke kan hjælpe dig med. Tullebølle VVS og Blik ApS er desuden autoriseret kloakmester, så du er i trygge hænder og sikret et vellykket resultat, når du lader dem varetage dine VVS- og blikopgaver.

Oliefyr og varmepumper 

Tullebølle VVS og Blik ApS er specialister i varmepumper og er VE-godkendt. De hjælper dig både med installation og serviceeftersyn. Du kan også oprette en serviceaftale, hvis du har et oliefyr. De kan udføre den lovpligtige energimåling og foretage det årlige hovedeftersyn af anlægget, hvor dit fyr vil blive kontrolleret, justeret og renset.

Renovering af badeværelser 

I Tullebølle ligger også virksomhedens VVS-udstilling og -butik, hvor du kan lade dig inspirere til en kommende renovering. Her kan du komme forbi og se et udvalg af baderumsmøbler som armaturer, toiletter og brusevægge. Ved renovering af badeværelser og andre opgaver, klarer de gerne planlægningen og koordineringen. De har byggeteknisk viden samt stor erfaring, så du er sikret den bedste løsning og det resultat, du ønsker.

Kvalitet og tryghed

Tullebølle VVS & Blik ApS er klar til at hjælpe dig med de mest professionelle løsninger til dit hjem eller din virksomhed. De går op i at overholde de aftaler, som de indgår, samt at yde den bedste service og efterlade et kvalitetssikret arbejde. Kontakt dem i dag og få skræddersyet en løsning og et tilbud specielt til dig.