Skip to main content

Under Uret

Hos Under Uret kan du udover velsmagende mad og drikke også få et afbræk fra hverdagens opgaver i restaurantens hyggelige omgivelser.  

Annoncørbetalt Indhold

I hjertet af Svendborg, omkranset af gågader og hyggelige butikker, finder du den stemningsfulde og intime restaurant Under Uret, som serverer smagfuld mad og gode oplevelser ad libitum. Uanset om du skal fejre fødselsdagen med hele familien eller blot nyde en kop kaffe eller et godt glas vin med en god ven, går du ikke galt med den lokalforankrede restaurant.

Menu

Restaurantens menukort er fyldt med et bredt udvalg af velsmagende retter, hvis fællesnævner er, at de er tilberedt af friske og lokale råvarer. For hvert besøg og mundfuld hos Under Uret får du et bid af lokalsamfundet og en smagsprøve på, hvad Svendborg og omegn har at tilbyde kulinarisk.

Menukortet består af alt lige fra klassiske frokost- og aftenretter til kaffe og kage egnet den hyggelige caféstund. Især er restauranten kendt for sin overdådige brunch, som giver den bedst mulige start på dagen.

Events

Udover den hyggelige stemning og det velsmagende mad og drikke er Under Uret også leveringsdygtig i livemusik. De arrangerer løbende forskellige koncerter med et bredt udvalg af artister og DJ’s. Ligesom deres menu sørger de også her for, at der er noget til enhver smag og lejlighed.

Takeaway

På trods af at Under Uret arbejder hårdt på at skabe en helhedsoplevelse, når man besøger deres lokaler, så anerkender de også, at selvom ude er godt, så er hjemme sommetider bedst. Derfor tilbyder de også en takeaway-løsning, så du kan tage maden med hjem.

Uanset om du vil sidde hjemme på sofaen med noget lækkert mad, eller ønsker at forkæle dine gæster uden at tilbringe hele aftenen i køkkenet, kan Under Uret være behjælpelig. Du kan vælge imellem alle retterne fra menukortet, og hvis du bestiller igennem restaurantens hjemmeside, giver de ovenikøbet 10% i rabat.

Du kan læse mere om Under Uret, se hele deres menu og blive klogere på kommende events på deres hjemmeside.