Skip to main content

Midtfyns Bryghus

Vil du nyde smagen af godt håndværk? Så slå et smut forbi Midtfyns Bryghus, som producerer et bredt sortiment af lækre, velsmagende øl.

Annoncørbetalt Indhold

I Årslev midt på Fyn gemmer der sig et udsøgt bryghus, som enhver øl-entusiast bør kende til. Midtfyns Bryghus bryggede sin første øl i 2005, og siden 2006 har amerikaneren Eddie stået i front og løftet bryghuset til nye højder.

Hvad der startede med at være en serie af tre forskellige øl, er nu blevet til 16 ølvarianter med alt fra lyst og mørkt til bittert og sødt. Hertil har de selvfølgelig en række ekstra festlige juleøl.

Deres øl kan købes via deres webshop eller hos selve bryghuset indenfor begrænsede åbningstider.

Øl og underholdning

Men hos Midtfyns Bryghus kan du meget mere end bare at købe øl. Der afholdes nemlig ølsmagninger, hvor du er garanteret et arrangement fyldt med underholdning, gode historier og ikke mindst smagen af bryghusets skønne øl.

Skal Eddie komme forbi dit firma- eller privatarrangement med sine øl? Så kører han også gerne ud for at underholde og forkæle med lækre smagsprøver.

Triers Corner

På hjørnet mellem Klosterplads og Jernbanegade i Svendborg kan du komme indenfor til hygge, samvær og et godt glas eller to hos Triers Corner.

Annoncørbetalt Indhold

Baren Triers Corner åbnede i september 2020, efter at værtsparret Arja og John Trier på en bytur nogle måneder forinden øjnene muligheden. Det tidligere værtshus Klosterstuen stod til salg, men hurtigt blev den gode stemning genoprettet – nu under navnet Triers Corner.

Tanken bag Triers Corner er, at det skal være et samlingssted for alle aldre, der kan mødes over en snak, lidt musik eller fest. Dertil serverer de selvfølgelig et utal af forskellige lækre drinks, kold øl, vin og kaffe. Se deres drinkskort her.

Du kommer indenfor til en atmosfære, hvor du straks vil føle dig hjemme, og det venlige personale står klar til at finde lige dén drik, som du trænger til.

Indimellem kan du endda være heldig, at der står livemusik på programmet, ligesom der bliver sat ekstra gang i festen på særlige mærkedage.

Skal du forbi Triers Corner? Så kan du bestille et bord på tlf.: 31 69 90 07 eller mail: trierscorner@gmail.com.