Skip to main content

Stenberg-Burgers & Burger House Marstal

Gourmetburgere lavet af kvalitetsråvarer og serveret med et smil – det er, hvad du kan forvente hos Burger House Marstal og i deres foodtruck, Stenberg-Burgers.

Annoncørbetalt Indhold

Hvis der er noget, de kan i Stenberg-familien, så er det at lave burgere. De driver både foodtrucken Stenberg-Burgers og burgerrestauranten Burger House Marstal på Ærø.

Deres burgereventyr begyndte i januar 2021, da de overtog Sønderrendens Perle i Marstal, og siden da har de med stor succes drevet stedet som en burgerrestaurant.

Her er burgere et familieforetagende

I Stenberg-familien er det et fælles foretagende at drive virksomheden, og både mor, far, sønner og datter hjælper til i restauranten. De elsker kundekontakten og går op i at yde den bedste service. Derfor møder man dem altid med et stort smil og en frisk kommentar.

Burger House Marstal

I familiens restaurant på havnen i Marstal serverer de burgere, hotdogs og pommes fritter. Burgerne er gourmetburgere med kød af høj kvalitet, og desuden fyldes burgerne med deres egne hjemmedelavede dressinger. Grøntsagerne i burgerne er lokale, når sæsonen tillader det.

Noget af det vigtigste for Stenberg-familien er nemlig, at de kan stå inde for det mad, de laver og serverer. Derfor benytter de kun råvarer af høj kvalitet.

Burger på hjul

I november 2023 købte familien en foodtruck, som de nu kører rundt med. Her kan man også få deres lækre burgere. Primært er det sønnerne Kasper og William og Kaspers barndomsven, Andreas, der står bag disken i foodtrucken.

I løbet af året kan man møde dem og foodtrucken til forskellige festivaler rundt omkring i landet.

Det er desuden også muligt at leje dem og deres foodtruck til f.eks. en fødselsdagsfest, et firmaarrangement eller noget helt tredje på hele Fyn. Her kører de gerne ud og hjælper til at med at skabe en god dag med deres burgere og deres gode humør.

Du kan læse mere om foodtrucken her.

Under Uret

Hos Under Uret kan du udover velsmagende mad og drikke også få et afbræk fra hverdagens opgaver i restaurantens hyggelige omgivelser.  

Annoncørbetalt Indhold

I hjertet af Svendborg, omkranset af gågader og hyggelige butikker, finder du den stemningsfulde og intime restaurant Under Uret, som serverer smagfuld mad og gode oplevelser ad libitum. Uanset om du skal fejre fødselsdagen med hele familien eller blot nyde en kop kaffe eller et godt glas vin med en god ven, går du ikke galt med den lokalforankrede restaurant.

Menu

Restaurantens menukort er fyldt med et bredt udvalg af velsmagende retter, hvis fællesnævner er, at de er tilberedt af friske og lokale råvarer. For hvert besøg og mundfuld hos Under Uret får du et bid af lokalsamfundet og en smagsprøve på, hvad Svendborg og omegn har at tilbyde kulinarisk.

Menukortet består af alt lige fra klassiske frokost- og aftenretter til kaffe og kage egnet den hyggelige caféstund. Især er restauranten kendt for sin overdådige brunch, som giver den bedst mulige start på dagen.

Events

Udover den hyggelige stemning og det velsmagende mad og drikke er Under Uret også leveringsdygtig i livemusik. De arrangerer løbende forskellige koncerter med et bredt udvalg af artister og DJ’s. Ligesom deres menu sørger de også her for, at der er noget til enhver smag og lejlighed.

Takeaway

På trods af at Under Uret arbejder hårdt på at skabe en helhedsoplevelse, når man besøger deres lokaler, så anerkender de også, at selvom ude er godt, så er hjemme sommetider bedst. Derfor tilbyder de også en takeaway-løsning, så du kan tage maden med hjem.

Uanset om du vil sidde hjemme på sofaen med noget lækkert mad, eller ønsker at forkæle dine gæster uden at tilbringe hele aftenen i køkkenet, kan Under Uret være behjælpelig. Du kan vælge imellem alle retterne fra menukortet, og hvis du bestiller igennem restaurantens hjemmeside, giver de ovenikøbet 10% i rabat.

Du kan læse mere om Under Uret, se hele deres menu og blive klogere på kommende events på deres hjemmeside.