Skip to main content

Spar Nord Svendborg

Hos Spar Nord i Svendborg arbejder de for og med lokalområdet. Her prioriterer de tillid, det personlige møde og smarte løsninger til gavn for hele byen.

Spar Nord er med 60 afdelinger en af landets største banker, og deres historie rækker helt tilbage til 1824. Derfor er deres økonomiske og menneskelige værdier godt rodfæstede, men det gør ikke deres lokale engagement mindre.

Hos Spar Nord i Svendborg arbejder lokale ildsjæle for at borgere og erhvervslivets ønsker og idéer bliver ført ud i livet til fordel for hele byen. Og når forretningen går godt hos Spar Nord, så giver de ud af overskuddet til forenings- og kulturlivet gennem sponsorater og donationer.

Derfor kalder de sig selv for hele byens bank.

Gode relationer og digitale løsninger

Hos Spar Nord er tilliden mellem rådgiver og kunde afgørende for, at I sammen får skabt de bedste og mest bæredygtige løsninger. Derfor prioriterer de altid det personlige møde og den gode relation højt.

Derudover sørger banken for at holde sig ajour med den nyeste teknologiske udvikling, så de kan tilbyde smarte, digitale løsninger, som gør kontakten med banken både nem og tryg for kunden.

Du er altid velkommen til at komme forbi banken på Lerchesvej 2 og høre mere om, hvordan de kan hjælpe dig.

Fyns Vinduescenter ApS

Trænger din bolig til nye døre eller vinduer, så står Fyns Vinduescenter ApS klar til at hjælpe dig igennem hele processen.

Annoncørbetalt Indhold

Er du ved at bygge et nyt hus, eller ønsker du måske at give din nuværende bolig en praktisk eller æstetisk ansigtsløftning? Uanset hvad har Fyns Vinduescenter ApS ekspertisen og erfaringen til at hjælpe dig i mål med dit byggeprojekt.

Med mere end 10 års erfaring i byggebranchen med ekspertise i forhandling og montering af vinduer og døre har Fyns Vinduescenter ApS prøvet lidt af hvert. Så uanset om du leder efter en leverandør, montør eller en skræddersyet løsning, står de klar til at guide dig trygt igennem hele processen.

Fra rådgivning til montering

Det er en stor beslutning at vælge de rigtige døre og vinduer til sin bolig, men du kan være helt tryg, hvis du vælger at tage Fyns Vinduescenter ApS med på råd. De er med i hele processen fra de indledende samtaler til opmåling og montering – men faktisk er de også med længere tid end det.

Du får nemlig 10 års garanti på vinduer og døre og fem års garanti på monteringsarbejde hos din lokale ekspert i vinduer og døre. På den måde er du sikker på, at både dig og din bolig er i trygge hænder nu og i fremtiden.

Skræddersyede løsninger

Fyns Vinduescenter ApS råder både over rådgivningskonsulenter, et showroom med et stort produktsortiment samt tømrere ansat til at montere vinduer og døre. Derfor har du i samarbejde med virksomheden mulighed for at skræddersy din helt egen løsning, som både flugter med dine ønsker og behov.

Efter den fælles gennemgang af sagen vil din lokale ekspert i vinduer og døre besigtige opgaven og udregne et fast tilbud. På den måde skal du ikke være bekymret for uforudsete udgifter i forbindelse med montering og levering.

Mere end bare flotte døre og vinduer

Selvom Fyns Vinduescenter ApS har et stort showroom fyldt med flotte produkter, så er de også klar over, at der bliver stillet flere krav i dag. Af den grund kan deres døre og vinduer også meget mere end bare at se godt ud. De har bl.a. produkter i deres sortiment som:

  • Indbrudssikrede døre og vinduer
  • Energivenlige ruder
  • Lydisolerede vinduer
  • Solafskærmende ruder
  • Vinduer og døre med forskellige farver og udtryk

Du kan læse meget mere om Fyns Vinduescenter ApS, se deres inspirationskataloger og booke et uforpligtende møde på deres hjemmeside.