Skip to main content

Hotel Troense

I det smukke sydfynske øhav ligger det charmerende badehotel fra 1905, Hotel Troense. Nyd en middag i restauranten eller book et afslappende ophold lige ved vandkanten på Tåsinge.

Annoncørbetalt Indhold

Hotel Troense ligger med formidabel udsigt over Svendborgsund og Troense Havn. Nyd udsigten fra deres restaurant i nogle timer, tag en overnatning eller book et hyggeligt ophold, hvor du virkelig kan fordybe dig i stemningen og de smukke omgivelser.

Oplev den idylliske og maritime stemning, som Svendborgområdet er så kendt og elsket for. Troense er en lille by på øen Tåsinge i Svendborgsund omgivet af den smukkeste natur. Byen er kendetegnet ved dens gamle gader med fredede huse, hvor man oplever roen sænke sig.   

Aktiv ferie eller ren forkælelse og afslapning 

Hotel Troense byder på flere forskellige muligheder, når du booker et ophold eller en overnatning. De har hjulpet dig på vej ved at sammensætte forskellige opholdspakker for enhver smag. Du kan blandt andet booke et forkælelsesophold, hvor der virkelig er skruet op for livsnyderiet. Opholdet inkluderer blandt andet bobler, frugt og chokolade ved ankomst og en lækker femretters menu i den hyggelige restaurant.

Er du til en mere aktiv ferie, så udforsk for eksempel den smukke natur og kulturoplevelser på egen hånd gennem Hotel Troenses cykelophold. Her sørger hotellet blandt andet for at smøre en lækker sandwich, som du kan have med ud på dit eventyr.

Hotellet har også et kæresteophold, golfophold, weekendophold og mineferie foruden enkeltovernatninger. Personalet er altid behjælpelig med at guide dig til de mange skønne naturoplevelser og kulturelle seværdigheder, der er at opleve i området.

Sæt stemningen for den næste konference eller møde 

Skab ro omkring jer, når I skal holde små møder, et kursus eller en større konference. Hotel Troense har flere lokaler, der rummer det hele og som giver plads til fokuseret arbejde og nærvær. Et mødeophold kan vare fra et par timer til flere dage. Hotellet sørger for alt, hvad I har brug for til lejligheden af udstyr samt forplejning.

Læs meget mere om de mange dejlige ophold og oplevelser som Hotel Troense har at byde på på deres hjemmeside.

Restaurant Øret

Elsker du god, dansk mad, med et touch af internationale delikatesser, hvor gode råvarer og fornuftige priser er i fokus? Så skal du besøge Restaurant Øret!

Annoncørbetalt Indhold

Restaurant Øret er en fin café og restaurant, som er placeret i naturskønne omgivelser i Svendborg på Vindebyørevej 50.

Stedet byder desuden på små hytter, som er ideelle til 2 personer. Hytterne er placeret i restaurantens smukke have, som emmer af sjæl, atmosfære og hyggelige stunder.

Friske råvarer til fornuftige priser

Med et besøg hos Restaurant Øret er du sikret gode, danske retter lavet med friske råvarer, samt et touch af internationale specialiteter, til fornuftige priser.

Du kan få alt fra en kartoffelmad til en lækker ribeye steak med svampesauce. Find hele menukortet her.

Når restauranten åbner for sommersæsonen 28. marts har de åbent alle dage fra kl. 12-21, hvor du kan vælge mellem deres frokost smørrebrøds-menu fra kl. 12-16, deres aftenmenu fra kl. 17-21 samt deres menu, der gælder hele dagen.

Mangler du et hyggeligt sted at nyde en kop kaffe og et stykke kage, er Restaurant Øret også stedet.

Ægtepar med stor erfaring står i spidsen

Restaurant Øret er drevet og ejet af ægteparret Houda og Bjarne Sandahl, som har mere end 15 års erfaring i branchen og fantastiske kundskaber i køkkenet.

I 2020 trængte ægteparret til en forandring, og deraf startede eventyret. I dag bor ægteparret på stedet, og driver det med den største respekt for dets historie i det lokale miljø, som de er helt forelsket i.

Fest og ophold i hyggelige og charmerende rammer

Hos Restaurant Øret er du altid sikret en god madoplevelse, hvor god mad, friske råvarer, humor og hyggelige rammer går op i en højere enhed.

Skulle du ønske mere end blot en god madoplevelse, så hjælper de også gerne med at planlægge din kommende fest i de skønneste rammer fyldt med charme og sjæl. Læs mere om deres selskabslokale med plads til 50 mennesker her.

Det kan også være, du har lyst til et ophold i deres hytter? Så hjælper de også hellere end gerne med reservationen. Læs mere om udvalget af hytter samt deres studiolejlighed her.

Stedet ligger blot 5 min. fra vandet, og man kan nemt gå en tur i det smukke fredede område Skansen. Her græsser køerne ud til havet, og man får en smuk udsigt over Svendborg og Svendborgsund.

Læs mere på deres hjemmeside her, eller ring til dem på tlf. 22 90 31 32.

 

Stenberg-Burgers & Burger House Marstal

Gourmetburgere lavet af kvalitetsråvarer og serveret med et smil – det er, hvad du kan forvente hos Burger House Marstal og i deres foodtruck, Stenberg-Burgers.

Annoncørbetalt Indhold

Hvis der er noget, de kan i Stenberg-familien, så er det at lave burgere. De driver både foodtrucken Stenberg-Burgers og burgerrestauranten Burger House Marstal på Ærø.

Deres burgereventyr begyndte i januar 2021, da de overtog Sønderrendens Perle i Marstal, og siden da har de med stor succes drevet stedet som en burgerrestaurant.

Her er burgere et familieforetagende

I Stenberg-familien er det et fælles foretagende at drive virksomheden, og både mor, far, sønner og datter hjælper til i restauranten. De elsker kundekontakten og går op i at yde den bedste service. Derfor møder man dem altid med et stort smil og en frisk kommentar.

Burger House Marstal

I familiens restaurant på havnen i Marstal serverer de burgere, hotdogs og pommes fritter. Burgerne er gourmetburgere med kød af høj kvalitet, og desuden fyldes burgerne med deres egne hjemmedelavede dressinger. Grøntsagerne i burgerne er lokale, når sæsonen tillader det.

Noget af det vigtigste for Stenberg-familien er nemlig, at de kan stå inde for det mad, de laver og serverer. Derfor benytter de kun råvarer af høj kvalitet.

Burger på hjul

I november 2023 købte familien en foodtruck, som de nu kører rundt med. Her kan man også få deres lækre burgere. Primært er det sønnerne Kasper og William og Kaspers barndomsven, Andreas, der står bag disken i foodtrucken.

I løbet af året kan man møde dem og foodtrucken til forskellige festivaler rundt omkring i landet.

Det er desuden også muligt at leje dem og deres foodtruck til f.eks. en fødselsdagsfest, et firmaarrangement eller noget helt tredje på hele Fyn. Her kører de gerne ud og hjælper til at med at skabe en god dag med deres burgere og deres gode humør.

Du kan læse mere om foodtrucken her.

Den Gamle Kro

I midten af Odense finder du Den Gamle Kro, der hylder det danske og klassiske køkken. Med respekt for historien serverer de klassisk mad med et nutidigt twist, der løfter kroen ind i et mere moderne samfund.

Den Gamle Kro daterer officielt tilbage til 1683, og i tidens løb har ejendommen gennemgået mange ændringer og været brugt til flere forskellige formål og erhverv. I de sidste mange år har ejendommen været en restaurant med navnet Den Gamle Kro, der den dag i dag både hylder fortiden og har et gastronomisk blik rettet mod fremtiden.

Klassisk mad i nye klæder

Den Gamle Kro er en hyldest til det danske og klassiske køkken. Med et øje for historien serverer de klassisk mad med et nutidigt twist, der løfter restauranten ind i det mere moderne samfund. Med stor fokus på kvalitet, smag og friske råvarer tilberedes maden i ejendommens ånd.

Midt mellem Overgade og Nedergade finder du tilmed kroens funklende og skjulte perle – Gårdhaven. Her kan du nyde klassikere i smukke rammer mellem blomsterranker og bindingsværk, mens du kigger direkte op i himlen gennem en stjernehimmel af hængende belysning og et glastag, der kan åbnes.

Selskaber og arrangementer i historiske rammer

Hvis du ønsker, at dit næste selskab skal være udover det sædvanlige, så kan Den Gamle Kro danne rammerne om dit næste event. Uanset om det er konfirmation, rund fødselsdag, bryllup eller forretningsmøde, sørger kroen for den ideelle løsning lige fra mad til service, så du kan læne dig tilbage og nyde dagen.

Den Gamle Kro har fire forskellige lokaler, hvorfor der både er plads til de store eller mere intime selskaber.

Munkekælderen

I 1963 fik man sig en stor overraskelse, da man gravede ud til det, der i dag er Munkekælderen. Her fandt man en ældre rødstensbygning med kampestensokkel og tøndehvælvinger.

I dag taler disse murstensvægge sit autentiske sprog, når kælderen bliver brugt til intime og hyggelig arrangementer som fx vinkælder eller “chefs table”.

Har du lyst til at blive en del af historien? Du kan læse meget mere om Den Gamle kro inde på deres hjemmeside.

Under Uret

Hos Under Uret kan du udover velsmagende mad og drikke også få et afbræk fra hverdagens opgaver i restaurantens hyggelige omgivelser.  

Annoncørbetalt Indhold

I hjertet af Svendborg, omkranset af gågader og hyggelige butikker, finder du den stemningsfulde og intime restaurant Under Uret, som serverer smagfuld mad og gode oplevelser ad libitum. Uanset om du skal fejre fødselsdagen med hele familien eller blot nyde en kop kaffe eller et godt glas vin med en god ven, går du ikke galt med den lokalforankrede restaurant.

Menu

Restaurantens menukort er fyldt med et bredt udvalg af velsmagende retter, hvis fællesnævner er, at de er tilberedt af friske og lokale råvarer. For hvert besøg og mundfuld hos Under Uret får du et bid af lokalsamfundet og en smagsprøve på, hvad Svendborg og omegn har at tilbyde kulinarisk.

Menukortet består af alt lige fra klassiske frokost- og aftenretter til kaffe og kage egnet den hyggelige caféstund. Især er restauranten kendt for sin overdådige brunch, som giver den bedst mulige start på dagen.

Events

Udover den hyggelige stemning og det velsmagende mad og drikke er Under Uret også leveringsdygtig i livemusik. De arrangerer løbende forskellige koncerter med et bredt udvalg af artister og DJ’s. Ligesom deres menu sørger de også her for, at der er noget til enhver smag og lejlighed.

Takeaway

På trods af at Under Uret arbejder hårdt på at skabe en helhedsoplevelse, når man besøger deres lokaler, så anerkender de også, at selvom ude er godt, så er hjemme sommetider bedst. Derfor tilbyder de også en takeaway-løsning, så du kan tage maden med hjem.

Uanset om du vil sidde hjemme på sofaen med noget lækkert mad, eller ønsker at forkæle dine gæster uden at tilbringe hele aftenen i køkkenet, kan Under Uret være behjælpelig. Du kan vælge imellem alle retterne fra menukortet, og hvis du bestiller igennem restaurantens hjemmeside, giver de ovenikøbet 10% i rabat.

Du kan læse mere om Under Uret, se hele deres menu og blive klogere på kommende events på deres hjemmeside.