Skip to main content

Nima Reklame

Nima Reklame har mere end tyve års erfaring med at lave skiletøsninger. Du er derfor i trygge hænder, når du lader deres dygtige team stå for dit næste skilteprojekt.

Annoncørbetalt Indhold

Nima Reklames dedikerede team holder til i Ringe og i Svendborg, og er derfor altid tæt på dig, når du har brug for at få løst en skilteopgave. Nima Reklame producerer selv skiltene i deres afdelinger, hvilket giver en hurtig ekspedition til en god pris.
I oktober i år modtog virksomheden den flotte pris ‘Børsen Gazelle 2023’.

Synlige skilte og knivskarpe print

Hos Nima Reklame kan du få designet og fremstillet alle typer af skilte, der på bedste vis sikrer din virksomheds synlighed. De anvender kun de allerbedste materialer, så dine skilte er modstandsdygtige overfor al slags vind og vejr. Nima Reklame er med dig fra den første skilterådgivning til den afsluttende montering og service.

Nima Reklame leverer desuden højkvalitetsprint på et hav af forskellige materialer. De printer selv fra deres afdelinger i Ringe og Svendborg, hvor deres storformatsprintere og UV-printer sikrer et vellykket resultat hver gang. Hvad end du skal have lavet små labels, konturskårede printsager, store facadebannere eller alt der imellem, kan Nima Reklame hjælpe dig. Deres dygtige og kreative medarbejdere hjælper dig gerne med den grafiske opsætning af materialet, så dit budskab kommer til at stå knivskarpt. 

Bliv bemærket med bilreklamer

Nå ud til endnu flere potentielle kunder ved at gøre din transport til en effektiv reklame. Nima Reklame tilbyder produktion af autoreklamer, så din virksomheds budskab og identitet bliver mobil og synligheden øges. De kan trykke din markedsføring på alt fra den lille kundebil til store fragtvogne. Både små opgaver og skræddersyede fuldindpakninger af dit køretøj kan lade sig gøre, og gøres altid i materialer, der er modstandsdygtig overfor slid og skader. 

Løsninger i alle former og størrelser 

Nima Reklame er specialiseret i diverse skilteløsninger, printopgaver og bilreklamer, men tilbyder også en lang række af andre services som for eksempel  messesystemer, displays og tryksager på f.eks. tøj.


Du er altid velkommen til at kigge ind i en af deres afdelinger eller kontakte dem og få en dygtig skilterådgiver ud til din virksomhed til en uforpligtende drøftelse af dine behov. Sammen kan I komme frem til den helt idelle og skræddersyede løsning for netop dig og din virksomhed.