Skip to main content

Kirkens Korshær Svendborg

Kirkens Korshær Svendborg er en selvstændig forening, der hjælper socialt udsatte mennesker i byen til en bedre tilværelse.

Annoncørbetalt Indhold
En håndsrækning til socialt udsatte mennesker

Kirkens Korshær Svendborg driver varmestuen på Dronningholmsvej 61, hvor mennesker, der har brug for det, kan få et varmt måltid mad, være en del af et fællesskab og tale med andre. Her kan borgere både komme og nyde en kop kaffe i ro og mag, få hjælp til blandt andet IT og breve fra det offentlige eller til alt brobygge til sundhedsinstanser og behandlingstilbud.

Varmestuen kan være et fast holdepunkt, et fristed og måske stedet for dagens eneste måltid for Svendborgs socialt udsatte borgere. Varmestuen opretholdes af medarbejdere med en faglig viden på det socialfaglige område, en præst og ikke mindst af alle de frivillige, der møder borgerne med respekt og omsorg.

Varmestuen har åbent alle hverdage fra klokken 08.15 til 13.30.

Støt Kirkens Korshær 

Der er mange måder, du kan støtte Kirkens Korshærs arbejde i Svendborg på.

Du kan blandt andet gå på genbrugsjagt i en af foreningens genbrugsbutikker, hvor overskuddet går til at finansiere eksempelvis varmestuen. Kirkens Korshær har butikker i hele landet og i Svendborgområdet finder du dem på Ryttermarken 12 B i byen, i V. Skerninge og i Rudkøbing. Her kan du også aflevere genbrugelige varer, der enten kan sælges i butikken eller som Kirkens Korshær kan sørge for at aflevere videre.

Kirkens Korshærs arbejde kan kun bestå gennem frivillighed og donationer. Du kan kontakte Kirkens Korshær Svendborg, hvis du er interesseret i at give lidt af din tid som frivillig, eller du kan donere et beløb til deres sociale arbejde (Bankkonto: 3001 12887043).

Følg med på Kirkens Korshær Svendborgs facebookside, hvor du kan følge med i, hvad der sker inde bag de gamle mursten på Dronningholmsvej, og hvordan foreningen hjælper med at forbedre tilværelsen for udsatte borgere. Her kan du i tekst og billeder følge med i  aktiviteter, donationer, frivillighed, den hjælp, der tilbydes og meget mere.