Skip to main content

Porto Pires

Porto Pires er dit vindue til Portugals kulinariske skatte, da de er din lokale forhandler af vin og specialiteter hele vejen fra Portugal til Svendborg.

Annoncørbetalt Indhold

Hos Porto Pires sørger Ana Pires for, at du kan du finde et stort udvalg af vine og specialiteter, der bringer smagen af Portugal hele vejen til Svendborg.

Hun er nemlig vokset op i Portugal og hendes hjerte banker for de autentiske smage i det portugisiske køkken.

Fra de varme himmelstrøg i Portugal har Ana Pires flyttet sig til det kolde sydfynske øhav. Her har hun delt ud af sin passion for Portugals vine og specialiteter i 39 år centralt i Svendborg.

Porto Pires tilbyder indenfor til et stort udvalg af

  • Vine
  • Specialiteter
  • Gavekurve
  • Arrangementer med vinsmagning

Læs hele historien om Porte Pires lige her og bliv inspireret af Anas passion for Portugals vine og specialiteter.

Du kan også besøge dem i deres butik på Møllergade 28, hvorfra du kan blive smittet af Ana Pires’ begejstring og passion. Hun deler gerne ud af sin viden om, hvilke vine og specialiteter du skal prøve til din næste begivenhed, fest eller middag.

Porto Pires fungerer også som en cafe/restaurant, hvor du kan sidde og nyde lækre portugisiske delikatesser og retter, herunder Anas hjemmebagte portugisiske kager, og en varm kop kaffe.

Vinsmagninger med det bedste fra Portugal

Du kan også komme til vinsmagning hos Porto Pires, hvor du kan smage på vine særligt udvalgt af Ana Pires til lejligheden. Køb en billet i butikken og smag på de mange lækre nyheder, Porto Pires har at tilbyde. Og se de kommende arrangementer her.

Har du spørgsmål kan Porto Pires kontaktes på +45 42 41 42 72 eller mail: info@porto-pires.dk.

 

Stenberg-Burgers & Burger House Marstal

Gourmetburgere lavet af kvalitetsråvarer og serveret med et smil – det er, hvad du kan forvente hos Burger House Marstal og i deres foodtruck, Stenberg-Burgers.

Annoncørbetalt Indhold

Hvis der er noget, de kan i Stenberg-familien, så er det at lave burgere. De driver både foodtrucken Stenberg-Burgers og burgerrestauranten Burger House Marstal på Ærø.

Deres burgereventyr begyndte i januar 2021, da de overtog Sønderrendens Perle i Marstal, og siden da har de med stor succes drevet stedet som en burgerrestaurant.

Her er burgere et familieforetagende

I Stenberg-familien er det et fælles foretagende at drive virksomheden, og både mor, far, sønner og datter hjælper til i restauranten. De elsker kundekontakten og går op i at yde den bedste service. Derfor møder man dem altid med et stort smil og en frisk kommentar.

Burger House Marstal

I familiens restaurant på havnen i Marstal serverer de burgere, hotdogs og pommes fritter. Burgerne er gourmetburgere med kød af høj kvalitet, og desuden fyldes burgerne med deres egne hjemmedelavede dressinger. Grøntsagerne i burgerne er lokale, når sæsonen tillader det.

Noget af det vigtigste for Stenberg-familien er nemlig, at de kan stå inde for det mad, de laver og serverer. Derfor benytter de kun råvarer af høj kvalitet.

Burger på hjul

I november 2023 købte familien en foodtruck, som de nu kører rundt med. Her kan man også få deres lækre burgere. Primært er det sønnerne Kasper og William og Kaspers barndomsven, Andreas, der står bag disken i foodtrucken.

I løbet af året kan man møde dem og foodtrucken til forskellige festivaler rundt omkring i landet.

Det er desuden også muligt at leje dem og deres foodtruck til f.eks. en fødselsdagsfest, et firmaarrangement eller noget helt tredje på hele Fyn. Her kører de gerne ud og hjælper til at med at skabe en god dag med deres burgere og deres gode humør.

Du kan læse mere om foodtrucken her.

Den Gamle Kro

I midten af Odense finder du Den Gamle Kro, der hylder det danske og klassiske køkken. Med respekt for historien serverer de klassisk mad med et nutidigt twist, der løfter kroen ind i et mere moderne samfund.

Den Gamle Kro daterer officielt tilbage til 1683, og i tidens løb har ejendommen gennemgået mange ændringer og været brugt til flere forskellige formål og erhverv. I de sidste mange år har ejendommen været en restaurant med navnet Den Gamle Kro, der den dag i dag både hylder fortiden og har et gastronomisk blik rettet mod fremtiden.

Klassisk mad i nye klæder

Den Gamle Kro er en hyldest til det danske og klassiske køkken. Med et øje for historien serverer de klassisk mad med et nutidigt twist, der løfter restauranten ind i det mere moderne samfund. Med stor fokus på kvalitet, smag og friske råvarer tilberedes maden i ejendommens ånd.

Midt mellem Overgade og Nedergade finder du tilmed kroens funklende og skjulte perle – Gårdhaven. Her kan du nyde klassikere i smukke rammer mellem blomsterranker og bindingsværk, mens du kigger direkte op i himlen gennem en stjernehimmel af hængende belysning og et glastag, der kan åbnes.

Selskaber og arrangementer i historiske rammer

Hvis du ønsker, at dit næste selskab skal være udover det sædvanlige, så kan Den Gamle Kro danne rammerne om dit næste event. Uanset om det er konfirmation, rund fødselsdag, bryllup eller forretningsmøde, sørger kroen for den ideelle løsning lige fra mad til service, så du kan læne dig tilbage og nyde dagen.

Den Gamle Kro har fire forskellige lokaler, hvorfor der både er plads til de store eller mere intime selskaber.

Munkekælderen

I 1963 fik man sig en stor overraskelse, da man gravede ud til det, der i dag er Munkekælderen. Her fandt man en ældre rødstensbygning med kampestensokkel og tøndehvælvinger.

I dag taler disse murstensvægge sit autentiske sprog, når kælderen bliver brugt til intime og hyggelig arrangementer som fx vinkælder eller “chefs table”.

Har du lyst til at blive en del af historien? Du kan læse meget mere om Den Gamle kro inde på deres hjemmeside.

Under Uret

Hos Under Uret kan du udover velsmagende mad og drikke også få et afbræk fra hverdagens opgaver i restaurantens hyggelige omgivelser.  

Annoncørbetalt Indhold

I hjertet af Svendborg, omkranset af gågader og hyggelige butikker, finder du den stemningsfulde og intime restaurant Under Uret, som serverer smagfuld mad og gode oplevelser ad libitum. Uanset om du skal fejre fødselsdagen med hele familien eller blot nyde en kop kaffe eller et godt glas vin med en god ven, går du ikke galt med den lokalforankrede restaurant.

Menu

Restaurantens menukort er fyldt med et bredt udvalg af velsmagende retter, hvis fællesnævner er, at de er tilberedt af friske og lokale råvarer. For hvert besøg og mundfuld hos Under Uret får du et bid af lokalsamfundet og en smagsprøve på, hvad Svendborg og omegn har at tilbyde kulinarisk.

Menukortet består af alt lige fra klassiske frokost- og aftenretter til kaffe og kage egnet den hyggelige caféstund. Især er restauranten kendt for sin overdådige brunch, som giver den bedst mulige start på dagen.

Events

Udover den hyggelige stemning og det velsmagende mad og drikke er Under Uret også leveringsdygtig i livemusik. De arrangerer løbende forskellige koncerter med et bredt udvalg af artister og DJ’s. Ligesom deres menu sørger de også her for, at der er noget til enhver smag og lejlighed.

Takeaway

På trods af at Under Uret arbejder hårdt på at skabe en helhedsoplevelse, når man besøger deres lokaler, så anerkender de også, at selvom ude er godt, så er hjemme sommetider bedst. Derfor tilbyder de også en takeaway-løsning, så du kan tage maden med hjem.

Uanset om du vil sidde hjemme på sofaen med noget lækkert mad, eller ønsker at forkæle dine gæster uden at tilbringe hele aftenen i køkkenet, kan Under Uret være behjælpelig. Du kan vælge imellem alle retterne fra menukortet, og hvis du bestiller igennem restaurantens hjemmeside, giver de ovenikøbet 10% i rabat.

Du kan læse mere om Under Uret, se hele deres menu og blive klogere på kommende events på deres hjemmeside.

Spisesteder i Svendborg

Der er et bredt udvalg af spisesteder i Svendborg. Bliv inspireret her: 

Bella Italia

Bobs

Broholm Slot Restaurant

Gelato Italia

Hotel Christiansminde Restaurant

Jettes Diner

Kings Sushi

Restaurant Stella Maris

Restaurant Svendborgsund

Svendborg Spisested

Thudes Restaurant og vinbar

Under Uret

 

Skal dit spisested have en betalt annonce på LokalNyt Svendborg?

Så kontakt os på 53 86 09 65, eller send os en mail på info@lokal-gruppen.dk.

Læs mere om annoncering på LokalNyt Svendborg her.